Членовете на Националния съвет на Продължаваме промяната (ПП) се събират на

...
Членовете на Националния съвет на Продължаваме промяната (ПП) се събират на
Коментари Харесай

В очакване на решение: ПП-ДБ се събира на заседание в столичен хотел

Членовете на Националния съвет на " Продължаваме промяната " (ПП) се събират на съвещание в столичен хотел. Преди това се е събрал съдружният съвет на " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ). В съдружния съвет вземат участие Кирил Петков, Асен Василев, Владислав Панев.

" Вие знаете, че ние сме доста демократична коалиция, свършихме Коалиционен съвет, в този момент минаваме през Националния съвет на " Продължаваме промяната " и приключваме на " Кърниградска " с парламентарната група, тогава ще можем да кажем информация ". Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.
По-късно довечера ще има съвещание на ПГ на ПП-ДБ, след което се чака да бъде оповестено решението дали ще поддържат държавното управление на претендента за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел.
Във вторник депутатът от ПП-ДБ Йордан Терзийски  напомни пред Българска национална телевизия, че има решение на Националния съвет да не бъде подсилен първият мандат на ГЕРБ. Личното мнение на депутата и член на висшия управителен орган на Политическа партия е, че това решение ще бъде препотвърдено, само че, въпреки всичко би трябвало да се изчака Националният съвет.

На брифинг в неделя претендентът за министър председател Мария Габриел разгласи, че предлага експертен с времеви небосвод от една година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР